Wings, Traveling Wilburys

22. dubna 2009 v 22:16 | Alice B. |  hudba
Aktivity bývalých Beatlů:












































Základ skupiny Wings, Paul a Linda McCartneyovi



Více o Wings:

Wikipedia o Wings:

Paul McCartney Bip Bop Fanclub:

Diskografie Wings:

Wild Life (1971)
Band On The Run (1973)
Venus And Mars (1975)
Wings At The Speed Of Sound (1976)
Wings Over America (1977)
London Town (1978)
Back To The Egg (1979)
Wingspan (Hits And History) (2001)



**********************************



Wings: Let Me Roll It




************************

Traveling Wilburys




























Traveling Wilburys - jejich členy byli i bývalý Beatle George Harrison a potom Bob Dylan




Oficiální stránky Traveling Wilburys:
http://www.travelingwilburys.com/



Co říká Wikipedia o Traveling Wilburys:
http://en.wikipedia.org/wiki/Traveling_Wilburys
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama